Nelepší mladá samice v Rychnově nad Kněžnou, září 2010

26.09.2010 14:56

 Včera zatraceně brzo ráno jsme vyrazily na výstavu potkanů v Rychnově nad Kněžnou. Nejdřív jsem se bála, že Ashanti bude příliš streslá, aby mohla vyhrát, že si skrčí ty svoje dumbo ouška a ušpiní se porfyrínem, přecijen, je to vůbec poprvé, co byla za život sama. Holka mě ale víc než příjemně překvapila. Za celou cestu tam nepustila jediný měkký bobek a nenechala se vyvést z klidu. Zvědavá byla a tím to haslo. Není to žádný strašpytel.

Soutěžila za svojí domovskou stanici, Ratwood v sekci Mladá samice, jestli si dobře pamatuju, kandidátek na tu nejlepší bylo sedm, mezi nimi i její sestra z vrhu, Anushka, která je moc krásná. Bohužel pro ni, celý vrh zrovna přesrsťoval, takže její pearl kožíšek byl flekatý. Ashanti získala 93 bodů ze 100 a stala se tak pro včerejšek tou nejlepší mladou samicí :) Jsem na ní moc moc pyšná. Na to, jak malinká byla, když k nám přišla se mi povedlo jí vykrmit tak, že byla ve skvělé formě a největší osrstěná mladá samice ve své věkové kategorii. I její bráška, Ascheron, měl úspěch a stal se Nejlepším samcem výstavy. Prostě úspěšný vrh.

Díky moc Lucce Haškové, která jí na výstavu přihlásila, Adushce, že nás odvezla tam i zpět a Zatáčce za to, že se jí Ashanti líbila :)